KLESARSTVO ONYX
  Vl. Vladimir Čiplić
  Kralja Zvonimira 74, 53220 Otočac
  Tel: +385 (0) 53 771 103
 Mob: +385 (0) 98 840 153

KLESARSTVO ONYX

Obrada i postavljanje prirodnog kamena te svih vrsta klupčica, podova i nadgrobnih spomenika. Iskazali smo se na brojnim projektima na području cijele Hrvatske svojom stručnošću, brzinom i kvalitetom radova.

Početna  ››  O Nama
  O NAMA  

Dobrodošli na naše internet stranice gdje se možete upoznati sa našim proizvodnim programom.
Pozivamo Vas da nas posjetite u našem izložbenom prostoru u Zagrebu, Otočcu ili Ogulinu i osobno se uvjerite u kvalitetu našeg rada.

  NOVI POČECI  
Do 2006.g. tvrtka je poznata pod imenom Klesarstvo Čiplić. Zbog širenja proizvodnje nastaje potreba za osnivanjem još jedne tvrtke pod okriljem obitelji Čiplić i tako nastaje klesarstvo ONYX. Tvrtka smo s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom, počeci sežu u 1973.g. Danas smo pogon koji u svojoj proizvodnji koristi suvremene strojeve i nove načine obrade kamena za uređenje eksterijera i interijera.
  NAŠA SPECIJALNOST  
Bavimo se obradom i postavom prirodnog kamena te svih vrsta klupčica, podova i nadgrobnih spomenika. Iskazali smo se na brojnim projektima na području cijele Hrvatske svojom stručnošću, brzinom i kvalitetom radova. Tradicija duža od 45 godina nas obvezuje na visoku kvalitetu i omogučuje nam da Vam ponudimo trajan i moderan proizvod. Bezbrojna rješenja kupac može kreirati i sam, a najnoviji trendovi, inovativne forme i elegancija dizajna zadovoljavaju i najzahtjevnije.